22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η 20ετής μας εμπειρία στο χώρο της χονδρικής για εποχιακό εξοπλισμό, διακόσμηση και έπιπλα εξωτερικού χώρου, σας εγγυάται την ποιότητα των
προϊόντων μας, ανταγωνιστικές τιμές αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Η εταιρεία Thirea…

…δραστηριοποιείται στην εισαγωγή εποχιακών ειδών και τη χονδρική διάθεσή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια από το 2000. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα από χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, φωτιζόμενα διακοσμητικά, έπιπλα εξωτερικού χώρου, καθώς και εξοπλισμό παραλίας και είδη camping.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα στεκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας παρέχοντας άριστη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και αυτό το αποδεικνύουν οι πολυετείς μας συνεργασίες. Με γνώμονα τον παλμό της αγοράς και τα διαρκώς εξελισσόμενα ζητούμενά της, η εταιρεία Thirea βρίσκεται πάντα με αξιοπιστία δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών με τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την 20ετή και πλέον πορεία της στο χώρο.

Όλες οι εισαγωγές των προϊόντων που διαθέτουμε γίνονται από εξειδικευμένα εργοστάσια της Άπω Ανατολής (Κίνα, Βιετνάμ, Ινδονησία κα), με τα οποία διατηρούμε μακρόβιες συνεργασίες διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των αγαθών. Η ορθή επιλογή των πρώτων υλών, καθώς και η άρτια κατασκευή όλων των εμπορευμάτων είναι βασικός πυλώνας για την επιλογή των προμηθευτών μας.

Η εταιρεία Thirea…

…είναι γνωστή στο χώρο των εποχιακών ειδών για την μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων δέντρων που διαθέτει, ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και βαλάντια των καταναλωτών. Στην εταιρεία μας θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα με αποκλειστικό design, εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής και σχέδια που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Τα προϊόντα μας φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τηρούν πλήρως τις κοινοτικές οδηγίες κατασκευής. Τα λαμπιόνια διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και ROHS και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Γερμανικά πρότυπα (GS). Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αντίστοιχα φέρουν πιστοποιητικά Επιβραδυντών Καύσης (fire retardant).