Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας….

…λειτουργεί εδώ και 18 χρόνια και δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου. Έχει ως αντικείμενο τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο-φωτισμό καθώς και ξύλινα έπιπλα κήπου/βεράντας και έπιπλα αλουμινίου παραλίας.

Όλες οι εισαγωγές γίνονται από εξειδικευμένα εργοστάσια της Άπω Ανατολής (Κίνα, Βιετνάμ, Ινδονησία κα.) σε απόλυτη συνεργασία μας για την σωστή επιλογή των υλικών και την τελειοποίηση της κατασκευής όλων των εμπορευμάτων.

Η ποιότητα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές και η υποστήριξη των πελατών μας (ιδιοκτητών καταστημάτων) είναι το εχέγγυο για να κερδίσουμε την πολυετή εμπιστοσύνη τους και αυτοί με τη σειρά τους την εμπιστοσύνη των τελικών καταναλωτών.

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος αφορά μια μεγάλη γκάμα από λαμπιόνια LED στα οποία ειδικευόμαστε, καθώς και λαμπιόνια πυρακτώσεως. Επίσης διαθέτουμε και μεγάλη γκάμα από Χριστουγεννιάτικα δέντρα με αποκλειστικό design και εξαιρετική ποιότητα, σχεδιασμένα για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς .

Όλα τα λαμπιόνια διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τηρούν πλήρως τις κοινοτικές οδηγίες CE και ROHS,όπως επίσης και τα Γερμανικά πρότυπα (GS).